Alarmsystemen weren ongewenste bezoekers!

Preventieve bewaking kan nooit kwaad!

U heeft liever geen ongewenste bezoekers in uw woning of bedrijf. Om deze criminelen een halt toe te roepen, is een doeltreffend alarmsysteem geen overbodige luxe. Mobiletric in Merelbeke is uw alarminstallateur die u daadkrachtig bijstaat in uw zoektocht van een systeem én de installatie ervan.

Veiligheid is een belangrijk goed in de maatschappij. Met dit in het achterhoofd is een investering in een alarmsysteem een must. Preventieve beveiliging van uw eigendom kan nooit kwaad. Moderne, doeltreffende en gebruiksvriendelijke installatiesystemen zorgen voor gemoedsrust.

Persoonlijk beveiligingsadvies

Elke gebouw is anders. Mobiletric installeert standaard alarmsystemen. Om uw volledige zekerheid te geven over de voldoening van een bepaald alarmsysteem, verleent Benny Vermeulen en zijn team u een persoonlijk beveiligingsadvies. Op die manier wordt uw woning of bedrijf specifiek beveiligd en worden installaties op de meest ideale plaatsen geplaatst.

Na installatie wordt ook voor het onderhoud gezorgd. Platte batterijen, haperende systemen en vuile camera’s krijgen zo geen kans. Stop met zoeken naar een alarminstallateur. Mobiletric is uw beveiligingspartner in Oost- en West-Vlaanderen.

EEN GROOT VEILIGHEIDSGEVOEL DANKZIJ CAMERABEWAKING!

Camerbewaking op maat van uw gebouw!

Wanneer standaard alarmsystemen inbrekers niet meer tegenhouden, worden bewakingscamera’s als extra afweermechanisme geïnstalleerd. Het idee dat er beelden zijn, schrikt misdadigers af. Wacht niet tot een inbraak u overkomt, maar laat preventief een bewakingssysteem installeren door Mobiletric.

Identificatie van overvallers is een uiterst belangrijk onderdeel van inbraakpreventie. Een belangrijke vereiste is een duidelijk signalement. Met behulp van camerbewaking is zo’n signalement mogelijk. Van overheidswege moet de plaatsing van bewakingscamera’s aan bepaalde wettelijke verplichtingen voldoen. Door constante bijscholingen en installatietechnieken, is Mobiletric perfect op de hoogte.

Mobiletric in Merelbeke beheerst alle technieken en installeert moeiteloos uw bewakingssysteem.De nieuwe cameratechnologie bieden maatoplossingen voor elke klant en zorgt voor een veiligheidsgevoel. Dit gevoel wil Benny Vermeulen voor u garanderen. Bel voor een offerte. Tot snel!