Gaat er een lichtje branden?

Mobiletric is de naam om te onthouden wanneer u verlichting laat plaatsen

Mobiletric heeft een professioneel team klaarstaan om al uw (industriële) verlichting professioneel op te hangen. Als erkend verlichtingsadviseur kent het bedrijf in Merelbeke alle technische faciliteiten die elke verlichting met zich meebrengt. De jarenlange ervaring wordt aangewend om de lichtinstallatie van zowel particulieren als bedrijven te behartigen.

Welke soort verlichting plaatst Mobiletric?

  • Spotjes
  • Industriële verlichting
  • Ledverlichting

Relighting

Deze gangbare term betekent niets meer dan het onderhoud van uw lichtnetwerk. In bedrijven is het aangeraden om op geregelde tijdstippen uw verlichting te renoveren en uw installatie te herbekijken. Het team van Mobiletric bekijkt eerst of vernieuwing noodzakelijk en kostenefficiënt is. Van standaard- naar ledverlichting is vandaag de dag een gangbare overstap.

Mobiletric in Merelbeke wil graag de lichtinstallatie van uw woning of bedrijf onder handen nemen. Nadien blijft Benny Vermeulen instaan voor het onderhoud. Wanneer het voor u financieel interessanter wordt, leggen wij een herzieningsplan voor. Vraag naar een gratis offerte of kom langs voor persoonlijke begeleiding.