Ons team staat 7/7 voor u klaar!Contacteer ons vandaag nog.

Wij leggen uw elektriciteit volgens de normen
Klantgerichte dienstverlening afgestemd op uw wensen

Gaat u binnenkort renoveren of verbouwen en bent u daarbij op zoek naar een echte vakman om uw elektriciteit te leggen in Merelbeke? Doe dan zeker een beroep op een expert in de sector, zoals het team van Mobiletric en wees verzekerd van een veilige elektrische installatie conform de huidige normen.

Installatie voor nieuwbouw en renovatie

Omdat het belang van elektriciteit in ons dagelijks leven alleen maar toeneemt, is een degelijke elektrische installatie op maat van uw woning ontzettend belangrijk. Als professional voor elektriciteitswerken en erkend installateur kan het team van Mobiletric u zeker en vast van dienst zijn voor het leggen van elektriciteit of het plaatsen van verlichting. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Uw veiligheid komt voor ons op de eerste plaats

Kiezen voor Mobiletric, is kiezen voor een kwalitatieve én veilige service. Als ervaren en gecertificeerd installateur worden alle plaatsingen en aanpassingen uitgevoerd volgens de wettelijke normen. Uw veiligheid primeert.

Depannagedienst

Een probleem met uw elektrische installatie komt altijd ongelegen. Daarom staat onze depannagedienst in Merelbeke 24/24 voor u klaar, ook tijdens weekends en op feestdagen of zelfs ’s nachts. In een mum van tijd zorgen we voor een vakkundige herstelling of een efficiënte oplossing. Een beroep doen op ons team om uw elektriciteit te leggen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een gratis prijsofferte.

Heeft u een vraag?

Contact


Mobiletric


28j ervaring

Dringende interventies

Oost- & West-Vlaanderen

Nieuw: Schrijnwerkerij