Ons team staat 7/7 voor u klaar!Contacteer ons vandaag nog.

Elektrische installatie voor bedrijven
Op maat van uw onderneming

Kiezen voor Mobiletric is kiezen voor meer dan 28 jaar ervaring in het plaatsen van elektrische installaties in Merelbeke en ruime omgeving. Met een uitgebreid team van enthousiaste medewerkers zijn we steeds beschikbaar om de elektriciteitswerken van uw bedrijf aan te pakken. Een klantgerichte service is daarbij altijd gegarandeerd.

Van installatie tot onderhoud

Mobiletric plaatst de complete elektrische installatie van uw bedrijfspand in Oost- en West-Vlaanderen, maar ook het vernieuwen van uw bestaande installatie nemen we graag voor onze rekening. We streven keer op keer naar een hoogwaardig resultaat dat perfect beantwoordt aan uw wensen en specifieke behoeften.

Maatwerk voor bedrijven

Elke onderneming is uniek en heeft telkens andere noden die een eigen aanpak vereisen. Bij Mobiletric uit Merelbeke mag u dan ook zeker zijn van maatwerk dat volledig is afgestemd op de elektrische werking van uw bedrijf. We voorzien uitgebreid en deskundig advies zodat u 100% weet dat u voor de juiste keuze gaat. Van het opstellen van een elektriciteitsplan tot het vakkundig plaatsen van uw installatie of alarmsysteem en een depannagedienst die 24/24 voor u klaar staat, het behoort allemaal tot de uitmuntende service van Mobiletric.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact op voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende offerte.

Heeft u een vraag?

Contact


Mobiletric


28j ervaring

Algemene Elektriciteit

Domotica & Verlichting

Nieuw: Schrijnwerkerij