Ons team staat 7/7 voor u klaar!Contacteer ons vandaag nog.

Meubelmakerij op maat van uw interieur

Een goede schrijnwerker die zijn vak kent; zo iemand is goud waard. Bij Mobiletric kan u naast de traditionele elektriciteitswerken voortaan ook rekenen op zo'n vakman. De nieuwe meubelmakerij in Merelbeke staat u tot uw dienst!

Meubels op maat

Een mooie kast voor in de slaapkamer, een elegante salontafel, een robuuste eettafel - reken voor al deze meubels op Mobiletric. De schijnwerker is een gepassioneerd vakman die van elk stuk zijn meesterwerk tracht te maken. Uw ideeën en grootste plannen vinden vast wel hun verhaal bij hem, dus aarzel niet om hem te contacteren. 

Ook voor dressings bent u bij Mobiletric aan het juiste adres. Een kast die volledig opgaat in de ruimte benut alle mogelijkheden die de kamer te bieden heeft én oogt natuurlijk heel mooi. 

Contact

Mobiletric is uw bedrijf naar keuze wanneer u een ervaren elektrieker of schrijnwerker zoekt. Het installeren van alarmsystemen, verlichting of algemene elektriciteitswerken zijn de specialiteit, het schrijnwerk is zijn passie. Contacteer deze vakman en ontdek de mogelijkheden!

Heeft u een vraag?

Contact


Mobiletric


28j ervaring

Algemene Elektriciteit

Domotica & Verlichting

Nieuw: Schrijnwerkerij